Despre noi

Plexo este un proiect dezvoltat de Acusto, o firma de productie de evenimente pe parte de sunet, lumini, scenotehnica si forme de divertisment. Avand in vedere numarul mare de cutii de care regulat aveau nevoie cei de la Acusto au considerat ca este mai eficient sa aiba propriul lor atelier de productie, si asa practic a aparut Plexo, un brand independent de Acusto, brand ce produce exclusiv cutii de protectie la transport si solutii de logistica si organizare.

2016 – Primul an de producție

In 2016 au fost produse primele cutii de protectie in atelierul Plexo, prima cutie este chiar cea din poza alaturata, o cutie de cabluri. Calitatea materialelor si a proceselor de productie ofera credibilitate primului nostru client, Set Up, pentru care am produs prima noastra comanda externa, 12 cutii pentru un lot de 24 lumini.

Set Up este cea mai mare firma de productie scenografica din Sud Estul Europei, iar comanda lor a insemnat mult pentru noi, plasandu-ne rapid in atentia actualilor clienti. Multumim Set Up, respectiv lui Ovidiu Grunca omul din spatele Set Up pentru un inceput frumos!

2017 – Productia de serie

2017 este anul in care am pus accentul pe productia in serie. Am tinut cont de nevoiele clientiilor nostrii si avand in vedere repetatibilitatea anumitor modele de cutii am inceput sa producem in serie cele mai cerute modele, astfel putem livra anumite modele din stoc fara sa mai existe pentru client timpul de asteptare din productie.

2018 – Cel mai mare pas

De la punctul de start, cea mai mare problema pe care am avut-o a fost spatiul, era prea putin in raport cu nevoile noastre. In 2018 este anul cu cea mai mare investie. Este achizitionat un spatiu de productie si depozitare, cu o suprafata a constructiei de 252mp si a terenului de 725mp. Acest spatiu ne asigura o ordine mai buna, o desfasurare clara a proceselor de productie si un spatiu dedicat fiecarui pas din procesul de productie. Putem spune ca in 2018 ne-am maturizat ca si firma si am ajuns la un standard de productie la care in 2016 doar visam.

2019 – Anul in care ne-am ocupat de imaginea produselor

Pentru ca multe dintre cutii le vindem online, am amenajat un studio foto/video in cadrul firmei unde sunt pozate/filmate cutiile produse in atelier.

Rezutatele acestui studio sunt foarte bune, clientii fiind foarte incantati de felul in care le sunt prezentate produsele. Suntem singura firma de productie de cutii din Romania ce are propriul studio profesional de imagine.

Incotro mergem

Avem o viziune foarte clara in ceea ce priveste viitorul. Un pas mare pe care trebuie sa-l facem este sa producem cutii si pentru clienti externi si sa obtinem certificarile de calitate ISO.

Asta este viziunea noastra si este posibila datorita voua, celor care cumparati cutii de la noi.