Livrare

Drumul cutiilor de la noi spre voi.

Sunt 3 optiuni prin care puteti intra in posesia cutiilor voastre:

  1. Ridicare directa de la altelierul nostru din Avrig, str. Cioplea, nr. 2, Jud Sibiu.
  2. Livrare gratuita, door to door, in tot orasul Sibiu. Daca cutiile sunt pe stoc se poate face livrarea chiar in aceeasi zi, in cadrul zilelor de program.
  3. Prin Sameday pe tot teritoriul Romaniei in raza de acoperire a curierului. Pentru locatiile unde curierul nu are raza de acoperire se pot livra colete doar in situatia in care clientul plateste kilometri suplimentari.

Comezile depuse pana la ora 15:00 vor fi preluate de curier in aceeasi zi si livrate catre voi in termenul asigurat de curier, si anume 24 sau 48 de ore.

Toate coletele ce pleaca de la noi prin curier sunt ambalate corespunzator, in carton si folie de protectie.

Returnare

Drumul cutiilor de la noi spre voi.

Prin acest serviciu, clientii PLEXO pot returna in termen de 14 zile calendaristice produsele cumparate. Costul pentru returul produselor este suportat exclusiv de catre cumparator, cu exceptia situatiei in care produsele livrate de catre Plexo nu sunt conforme descrierii de pe site sau prezinta defecte. In acest caz Plexo isi asuma costurile de retur.

Nu acceptam colete retur cu plata ramburs  la destinatie. Produsele trebuiesc returnate in ambalajul original si fara urme de uzura. Daca ambalajul original este deteriorat iar produsele prezinta defecte in urma transportului de retur, Decoralis evalueaza paguba acestora iar costul este suportat de catre cumparator.